Babagan awake dhewe

2222

Pambuka Company

G uangzhou Aiweidy Lighting Acoustics Equipment Co., Ltd, We iku siji saka Manufaktur profesional lan sade Enterprises cahya tataran. Company kita iki diadegaké ing taun 1992, lan saiki wis pengalaman 18 taun. 

32733309713140826

Team Pambuka

QQ 图片 20180813093947

Company wis ora mung peralatan produksi majeng, nanging uga sawetara kualitas, teknologi dhuwur, engineers profesional lan refinement personel profesional lan technical, nomer akeh sregep, roso seduluran banget Staff. ajining diri Company ing baris, inovatif gagasan teknologi, lan saya nggawe produk kualitas sing nambah daya saing inti Enterprises. Ing 2003 perusahaan liwati 09001: 2000 sertifikat kualitas internasional, lan pikantuk "CE", "CCC" sertifikat.
ajining diri Aiweidys 'pisanan, kualitas pisanan, inovasi pisanan, layanan pisanan "pendekatan, roh wong -oriented, teknologi inovasi lan pembangunan" filsafat bisnis, minangka tansah, nyedhiyani kita pelanggan karo kualitas dhuwur produk lan layanan kang manca paling efisien klien bali kanggo kita support lan katresnan.

G uangzhong Aiweidy Lighting Acoustics Equipment Co, Ltd, punika riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan saka cahya profesional lan swara ing ajang Enterprises dhuwur-tech Company dumunung ing Baiyun District of City Guangzhou, panutup 15 Acra, wilayah bangunan saka 25000 m ^ 2. Tetanduran Garden, sumbering hias nang blumbang. 700 m ^ 2 pabrik karo cerdas studio multi-fungsi, luwih saka 1.000 meter saka ruang kantor modern. Sawise 20 taun pembangunan, perusahaan wis dadi gedhe banget kutha Enterprises ukuran Product saindhenging negara diekspor kanggo kabeh ndonya, lan domestik lan manca pelanggan memper.

logo
66

Guangzhou Aiweidy Lighting Acoustics Equipment Co., Ltd, We iku siji saka Manufaktur profesional lan sade Enterprises cahya tataran. Company kita iki diadegaké ing taun 1992, lan saiki wis pengalaman 18 taun. We wis diadopsi sistem manajemen jaringan komputer, lan sistem Manajemen kualitas déné karo ISO9001: syarat 2000 kanggo produksi. Produk kita wis certificated karo "CCC" lan "CE" lan "RoHS".
Produk Aiweidy seneng reputasi apik ing pasar internasional, utamané kanggo lampu sirah obah, lampu kita LED lan lampu ruangan. Saiki, kita produk sing dièkspor menyang Eropah, Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah, Amerika Lor lan Kidul lan negara liyane lan wilayah. Ahead, kabeh kolega saka Aiweidy bakal njejegaké ing tenet kualitas pisanan, layanan pisanan, inovasi pisanan lan kapercayan pisanan minangka tansah kanggo ngawula pelanggan lan kanca-kanca saka ing ngarep lan luar negeri.

pelanggan Cooperative

251665889216698366
554436384603496286
718632107904621696
20108897746617908
66458835110843757
709535862941385406
596336548942172717


WhatsApp Online Chat !