pabrik Tour

2222
85

G uangzhong Aiweidy Lighting Acoustics Equipment Co, Ltd, punika riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan saka cahya profesional lan swara ing ajang Enterprises dhuwur-tech Company dumunung ing Baiyun District of City Guangzhou, panutup 15 Acra, wilayah bangunan saka 25000 m ^. Tetanduran Garden, sumbering hias nang blumbang. 700 m ^ 2 pabrik karo cerdas studio multi-fungsi, luwih saka 1.000 meter saka ruang kantor modern.

449753333249490311
513356427163212713
525
978
75227

C ompany wis ora mung peralatan produksi majeng, nanging uga sawetara kualitas, teknologi dhuwur, engineers profesional lan refinement personel profesional lan technical, nomer akeh sregep, roso seduluran banget Staff.

HTB1ZSCiLXXXXXaUXXXXq6xXFXXXg
HTB1e10VLXXXXXbUXVXXq6xXFXXXg
HTB1Af4VLXXXXXbJXVXXq6xXFXXXd

A produk iweidy seneng reputasi apik ing pasar internasional, utamané kanggo lampu sirah obah, lampu kita LED lan lampu ruangan. Saiki, kita produk sing dièkspor menyang Eropah, Asia Kidul-Wétan, Timur Tengah, Amerika Lor lan Kidul lan negara liyane lan wilayah. Ahead, kabeh kolega saka Aiweidy bakal njejegaké ing tenet kualitas pisanan, layanan pisanan, inovasi pisanan lan kapercayan pisanan minangka tansah kanggo ngawula pelanggan lan kanca-kanca saka ing ngarep lan luar negeri.

logo


WhatsApp Online Chat !