Tentang Kami

2222

Perkenalan parusahaan

G uangzhou Aiweidy cahaya akustika Equipment Co., Ltd, Urang téh salah sahiji manufaktur profésional jeung ngajual usaha tina cahaya panggung. Company kami didirikan dina 1992, sarta ayeuna boga pangalaman 18 taun '. 

32733309713140826

tim Perkenalan

QQ 图片 20180813093947

Parusahaan boga teu ukur parabot produksi canggih, tapi ogé sababaraha-kualitas luhur, teknologi tinggi, insinyur profésional sarta Perbaikan tina tanaga profésional sarta teknis, angka nu gede ngarupakeun getol, solidaritas unggulan staf. Reputasi parusahaan nyaeta dina jalur, gagasan inovatif téhnologis, sarta terus nyieun produk kualitas luhur anu ngaronjatkeun daya saing inti usaha. Taun 2003 pausahaan diliwatan 09001: 2000 sertifikasi kualitas internasional, sarta diala "CE", "CCC" sertifikasi.
Reputasi Aiweidys 'heula, kualitas heula, inovasi heula, layanan mimiti "pendekatan, sumanget jalma -oriented, inovasi téhnologis tur ngembangkeun sustainable" falsafah bisnis, sakumaha salawasna, nyadiakeun konsumén urang kalawan kualitas pangluhurna dina produk jeung jasa anu luar nagri pang éfisiénna klien balik deui ka urang pangrojong na cinta.

G uangzhong Aiweidy cahaya akustika Equipment Co, Ltd, mangrupakeun panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na jasa tina cahaya profésional jeung sora dina arena tina usaha tinggi-tech Company anu lokasina di Baiyun Kacamatan Kota Guangzhou, ngawengku 15 acra, wewengkon ngawangun tina 25000 m ^ 2. Tatangkalan taman, cai mancur hias jero balong. 700 m ^ 2 pabrik jeung calakan studio multi-fungsi, leuwih ti 1,000 méter pasagi spasi kantor modern. Sanggeus 20 taun ngembangkeun, pausahaan geus jadi kacida gedéna kota usaha skala Produk sabudeureun nagara diékspor ka sakuliah dunya, sarta para nasabah domestik jeung luar nagri sapuk.

logo
66

Guangzhou Aiweidy cahaya akustika Equipment Co., Ltd, Urang téh salah sahiji manufaktur profésional jeung ngajual usaha tina cahaya panggung. Company kami didirikan dina 1992, sarta ayeuna boga pangalaman 18 taun '. Kami geus ngadopsi sistem manajemen jaringan komputer, sarta sistem manajemen kualitas luyu ketat ku ISO9001: syarat 2000 pikeun produksi. Produk urang geus certificated kalawan "CCC" jeung "CE" jeung "RoHs".
Produk Aiweidy ngarasakeun reputasi alus di pasar internasional, hususna keur lampu sirah pindah, lampu urang LED jeung lampu outdoor. Ayeuna, produk urang nu diékspor ka Éropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kalér jeung Kidul jeung nagara séjén sarta kawasan. Pilari payun, sadaya kolega di Aiweidy bakal uphold nu Tenet sahiji kualitas heula, layanan heula, inovasi munggaran tur credibility kahiji sakumaha salawasna ngawula konsumén jeung babaturan ti di imah jeung di mancanagara.

konsumén koperasi

251665889216698366
554436384603496286
718632107904621696
20108897746617908
66458835110843757
709535862941385406
596336548942172717


WhatsApp Online Chat !