pabrik Tour

2222
85

G uangzhong Aiweidy cahaya akustika Equipment Co, Ltd, mangrupakeun panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na jasa tina cahaya profésional jeung sora dina arena tina usaha tinggi-tech Company anu lokasina di Baiyun Kacamatan Kota Guangzhou, ngawengku 15 acra, wewengkon ngawangun tina 25000 m ^. Tatangkalan taman, cai mancur hias jero balong. 700 m ^ 2 pabrik jeung calakan studio multi-fungsi, leuwih ti 1,000 méter pasagi spasi kantor modern.

449753333249490311
513356427163212713
525
978
75227

C ompany boga teu ukur parabot produksi canggih, tapi ogé sababaraha-kualitas luhur, teknologi tinggi, insinyur profésional sarta Perbaikan tina tanaga profésional sarta teknis, angka nu gede ngarupakeun getol, solidaritas unggulan staf.

HTB1ZSCiLXXXXXaUXXXXq6xXFXXXg
HTB1e10VLXXXXXbUXVXXq6xXFXXXg
HTB1Af4VLXXXXXbJXVXXq6xXFXXXd

Hiji produk iweidy ngarasakeun reputasi alus di pasar internasional, hususna keur lampu sirah pindah, lampu urang LED jeung lampu outdoor. Ayeuna, produk urang nu diékspor ka Éropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kalér jeung Kidul jeung nagara séjén sarta kawasan. Pilari payun, sadaya kolega di Aiweidy bakal uphold nu Tenet sahiji kualitas heula, layanan heula, inovasi munggaran tur credibility kahiji sakumaha salawasna ngawula konsumén jeung babaturan ti di imah jeung di mancanagara.

logo


WhatsApp Online Chat !