Kamampuh dagang

20180803090826

Pasar utama Total Pajeg (%)
Amérika Kidul 20.00%
pertengahan Wétan 20.00%
Éropa kalér 10.00%
Amérika Tengah 10.00%
Éropa kulon 5,00%
Asia Tenggara 5,00%
Éropa wétan 5,00%
Asia wétan 5,00%
Oséania 5,00%
Amérika Kalér 5,00%
Éropa kidul 5,00%
Aprika 3.00%
Pasar domestik 1,00%
Asia Kidul 1,00%
Total Pajeg Taunan: Luhur AS $ 100 Juta
Ékspor Perséntase: 91% - 100%

Sarat bisnis

Ditarima Pangiriman Sarat: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, CIP, FCA, CPT, DEQ, DDP, DDU, Express Pangiriman, DAF, DES
Mata Artos pamayaran ditarima: USD, eur, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF
Ditarima Tipe pamayaran: T / T, L / C, D / PD / A, MoneyGram, kartu kiridit, PayPal, Western Union, Cash, Escrow
Port pangcaketna: Huangpu, Shenzhen, Guangzhou

Kamampuhan dagang

No karyawan di Dinas Trade: 6-10 Jalma
Rata Time Diterangkeun: 7 Poé (s)
Ékspor Mode: Ngagunakeun agén


WhatsApp Online Chat !